Oppussing av  gravstein


Rens av gravstein

Vi tilbyr rens og syrevask av gravminner. Også ute på kirkegården ved behov.  Send oss ett bilde, med kort beskrivelse for å motta ett eksakt tilbud. Gratis befaring i Oslo, Asker, Bærum og Lørenskog.

Rens av gravstein.

Maling av skrift på gravstein

Etter at gravsteinen er renset maler vi bokstavene, det kan være en tidkrevende oppgave på de ruglete steinene. Polerte gravminner er enklere å male. Vi kan også legge nytt bladgull i skriften. 

Prisinformasjon står under bildet

Opplakkering av gravstein.

De fleste stenhuggere priser maling av skrift pr. tegn. Det gjør også vi. For å gi helt riktig pris, så det ikke kommer noen overraskelser når steinen er hentet inn, foretrekker vi å se ett bilde av steinen eller ta en befaring. Å levere til avtalt pris er viktig for oss. (Gratis befaring gjelder i Asker, Bærum, Oslo og Lørenskog). Be oss gjerne om råd hvis dere ønsker å male skriften selv.


Sikring av gravstein

Alle gravstøtter skal ha fundament med bolter, etter fastsatte vedtekter. Vi utfører bolting og oppretting av gravminner.  Nytt fundament kan vi levere spesialtilpasset i granitt.

 

Boring av hull til bolter.

Pris for bolting kr 1.500,- Pris for oppretting kr 1.500,- Fundament i granitt 1.750,- pr. lm. Alle priser er inkl. mva Gjelder steiner hvor det ikke må benyttes kranbil i Oslo, Asker og Bærum.


Få tilbud på vedlikeholdsarbeid på gravstøtter

Fyll ut og send inn skjema nedenfor, så tar vi kontakt med et godt tilbud så snart vi kan.

Navn *
Navn
Vedlikehold *